A născut 38 de copii. Cum reuşeşte să îi crească singură: ”Am crescut cu lacrimi” | VIDEO

O femeie în vârstă de 39 de ani din Uganda a născut 38 de copii şi se ocupă singură de creşterea lor, având în vedere că soţul ei a părăsit-o în urmă cu trei ani.

Mariam Nabatanzi s-a căsătorit la vârsta de 12 ani, iar peste un an a născut gemeni. Ulterior, ea a mai adus pe lume alte cinci perechi de gemeni, apoi patru de tripeţi şi cinci de cvadrupleţi.

După ce a născut primii copii, ea a mers la doctor, unde a aflat că are ovare neobişnuit de mari, iar pastilele anticonceţionale ar putea să-i cauzeze probleme de sănătate. Aşadar, ea a continuat să facă copii.

În Uganda, o femeie are în medie 5,6 copii, însă chiar şi pentru ţara africană numărul de copii pe care îl are Mariam este uriaş.

Ea avut ultima sarcină în urmă cu doi ani şi jumătate, aceasta fiind cea de-a şasea serie de gemeni. La naştere, ea a întâmpinat probleme, iar unul dintre micuţi a murit. În total, de-a lungul anilor, ea a pierdut 6 copii.

”Am crescut cu lacrimi. Bărbatul meu m-a făcut să sufăr enorm. Toată viaţa mea am avut grijă de copii şi am muncit pentru a-i creşte”, a declarat ea într-un interviu, potrivit Daily Mail.

Cu toate acestea, mama eroină reuşeşte să câştige suficienţi bani pentru a le oferi copiilor tot ce au nevoie şi să-i menţină în şcoală. Ea munceşte de dimineaţa până seara pe câmp, ocupându-se ”în timpul liber” şi de adunat fiare vechi şi gospodărie.