ACUM nu trebuie să facă niciun fel de compromis cu PSRM: ar repeta soarta PPCD-ului lui Roșca

privesc.eu

Deputații blocului politic ACUM nu ar trebui să facă niciun fel de compromis cu Partidul Socialiștilor, deoarece, în acest fel, ar repeta soarta PPCD-ului lui Iurie Roșca. Declarația aparține jurnalistului Bogdan Rareș, candidat PNL pentru Parlamentul European, și se conține într-un interviu acordat postului Jurnal TV.

”Ei trebuie să rămână ceea ce sunt și să se lupte pentru cei i-au votat, pentru că orice fel de compromis cu ei îi va compromite. Iată, le dau exemplul cel mai cunoscut al Moldovei, anii 90 și celebrul Iurie Roșca. Ce simpatie publică și ce forță avea Iurie Roșca? Din cauza politicilor sale greșite, de a face alianțe și de a face tot felul de compromisuri, am văzut unde a ajuns”, a declarat Rareș Bogdan.

Anterior, și senatorul român Viorel Badea a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că ACUM nu ar trebui să-şi înşele alegătorii, intrând în cârdășie cu PSRM.

“Mie mi s-ar părea o coaliție contra firii. Fiecare dintre aceste partide a intrat în Parlament cu niște programe. Nu s-a discutat niciodată o coaliție între aceste partide cu viziuni contrare. În cazul în care ar coaliza, cele două partide, fiecare ar înșela așteptările alegătorilor”, a declarat Viorel Badea.

sursa: timpul.md