Pavel Cebanu își dă demisia din funcția de Președinte al FMF

Pavel Cebanu a decis să se retragă din funcția de Președinte al Federației Moldovenești de Fotbal. Anunțul l-a făcut astăzi într-o adresare publicată pe pagina FMF. Acesta spune că urma să facă acest pas acum doi ani, însă a fost convins de membrii Federației.

„Atunci am spus membrilor Comitetului Executiv că voi continua încă doi  ani pentru a asigura începutul unor proiecte, care erau în programul nostru de activitate și apoi voi lua o decizie. Astăzi cred că acest moment a sosit. Am decis să mă retrag din funcția de Președinte al Federației Moldovenești de Fotbal”, se spune în adresare.

Pavel Cebanu mai menționează că nu a fost o decizie ușoară și nici spontană.

Nu este o decizie spontană, dar una pe care am luat-o cu mai mult timp în urmă… Nu este o decizie ușoară, dar este decizia mea personală și am dorit să o comunic opiniei publice… Sunt recunoscător antrenorilor, jucătorilor, arbitrilor, oficialilor, lucrătorilor cluburilor și școlilor de fotbal, reprezentanților asociațiilor raionale, partenerilor, sponsorilor, colegilor de la FMF, FIFA și UEFA, ziariștilor sportivi, familiei mele, care a fost alături de mine pe parcursul acestor ani și în mod special microbiștilor, pe care i-am simțit permanent alături”.

Pavel Cebanu se află în această funcţie din 1997.