Năstase îl atacă pe Dodon și PSRM: Vorbește una la televizor aici și alta vorbește la Moscova

Liderul PPDA, Andrei Năstase, nu reușește să spulbere impresia generală că formațiunea sa ar face jocul Moscovei, în schimb lansează o serie de acuzații grave la adresa PSRM și a președintelui Igor Dodon, pe care îl acuză că face jocuri oculte împotriva Republicii Moldova. 

Într-un interviu pentru Europa Liberă, Năstase i-a cerut lui Dodon să spună cu cine exact se întâlnește la Moscova și ce discută acolo. Reacția lui Năstase a venit după ce jurnalista Valentina Ursu l-a întrebat direct cum comentează acuzațiile că ar face jocul Federației Ruse.

„Сu cât mai mult se alungește perioada discuțiilor dintre deputații blocului ACUM și cei din PSRM, se acreditează ideea că dumneavoastră, cei din ACUM faceți jocul Moscovei”, a întrebat jurnalista Valentina Ursu.

„Este o aberație! Cunoașteți dumneavoastră cu cine s-a întâlnit Igor Dodon la Moscova în ultimele lui vizite acolo? Eu nu. Nu ar fi bine ca cetățenii noștri să știe cu cine s-a întâlnit și ce a vorbit? De ce în cazul lui Igor Dodon, președintele nu doar al PSRM, ci al întregii țări, nu am ști cu cine vorbește și despre ce vorbește. Igor Dodon vorbește una la televizor aici și alta vorbește la Moscova”, a declarat Andrei Năstase.

Totodată, liderul PPDA a mai spus că nu are deloc încredere în PSRM și Igor Dodon, deși, anteror, blocul politic ACUM a adresat socialștilor invitația de a coopera intens în Parlament.

„Cota de încredere a mea personală față de PSRM și Igor Dodon este zero, pentru că în joc este țara, interesele oamenilor”, a mai spus Năstase.

sursa: timpul.md