C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Percheziții în locuința unui tânăr: oamenii legii au găsit droguri și bani | VIDEO

Ofițerii de investigații a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au efectuat percheziție autorizată în locuința și automobilul unui tânăr de 25 de ani, din sectorul Buiucani al capitalei. Activitatea infracțională a bărbatului a fost documentată timp de 3 luni, fiind efectuate și două achiziții de control.

Oamenii legii au depistat și ridicat 17 pachețele cu masă vegetală uscată mărunțită cu miros specific, o pungă de polietilenă cu o masă vegetală cu miros specific, mijloace bănești 1 500 lei obținute în urma comercializării drogurilor, masa totală a etnobotanicilor ridicate de polițiști constituie în jur de 120 gr.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP.

În cazul în care bărbatul comercializa pachețelele cu substanța fărămițată cu miros specific, ar mai fi obținut un profit în sumă de 50 000 lei.

Anterior bărbatul a fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare și jaf. Individul a fost reținut pentru 72 ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișnău. Conform legislației în vigoare, el riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.