C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

8 martie continuă și azi! O tânără a urcat la volan fără permis și în stare de ebrietate | VIDEO

O tânără și-a pus propria viață în pericol și a altor participanți la trafic, după ce a urcat în stare de ebrietate la volan. Aceasta a fost depistată astăzi dimineață, pe o stradă din sectorul Botanica.

Informația în cadrul INP a parvenit astăzi, în jurul orei 09:10. Oamenilor legii li s-a spus că pe o bandă de circulație de pe bd. Dacia, intersecție cu strada Hristo Botev, este staționat un automobil de model BMW cu sistemul de semnalizare conectat și că în automobil se află două tinere.

Imediat, un echipaj de patrulare s-a deplasat la fața locului, care a constatat că, într-adevăr, pe bancheta din spate erau două fete. Acestea au motivat că li s-a terminat combustibilul și așteaptă șoferul să vină după ele.

În timpul discuției, inspectorii au simțit miros puternic de alcool din partea fetelor. La solicitarea inspectorilor de patrulare de a prezenta actele, acestea au comunicat că nu dețin nici un act și că mașina este luată în chirie.

În final, una dintre fete, în vârstă de 22 ani, a recunoscut că a fost la volanul mașinii, iar permis de conducere nu deține. Fiind supusă testului Drager, rezultatul a arătat 0.45 mg/l alcool în aerul expirat. Tânăra este documentată penal pentru stare de ebrietate la volan și pentru faptul că nu deține permis de conducere.

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.