C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Reținut de polițiști! Este bănuit de comiterea a cel puțin 20 de furturi | VIDEO

Un tânăr în vârstă de 25 ani, din Chișinău, a fost reținut, fiind bănuit pentru comiterea unui furt. Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 25 februarie, de proprietarul unui magazin amplasat pe strada Columna. Acesta a declarat că i-a fost furat laptopul.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că individul, prin forțarea ușii de la intrare, a pătruns în incinta magazinului de unde a sustras laptopul și bani, cauzând un prejudiciu estimat la 6500 lei. Acțiunile suspectului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

Astfel în urma acțiunilor speciale de investigație întreprinse de polițiști individul a fost identificat și reținut, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri. Ulterior polițiștii au stabilit că tânărul este suspectat în cel puțin 20 de furturi pe teritoriul capitalei. Acesta și-a recunoscut vinovăția. El susține că a comis infracțiunile din lipsă de bani, iar bunurile sustrase le vindea la prețuri simbolice.

Tânărul a fost plasat în arest preventiv pe un termen de 30 de zile și cercetat penal pentru furt, care conform legislației prevede o pedeapsă cu amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.