Chişinău
-4C
Cer acoperit
Umiditate: 74%
Vânt: 20km/h North
Presiunea: 1037

VIDEO | Vezi cum a reacționat un taximetrist din Italia când Pavel Filip i-a povestit lucruri frumoase despre Moldova

La o întâlnire cu alegătorii din raionul Strășeni, candidatul PDM pe circumscripția 20, Pavel Filip, le-a povestit sătenilor din Sireți o istorie care i s-a întâmplat într-o vizită peste hotare.

„Eram plecat într-o deplasare în Italia și am mers cu un taximetrist. Și taximetristul cela mă întreabă, de unde ești, întrebări din astea simple, și i-am spus că vin din Moldova, din Chișinău… A tu ești din Moldova, a reacționat șoferul, eu în fiecare zi duc moldoveni, atâta de mulți sunt în Italia… și cum la voi în Moldova? Ei, cum țară ca țara… Și tu iubești țara ta, îți place acolo să trăiești? Și eu mă uit la dânsu – ce întrebare e asta – cum să nu-mi iubesc țara mea? Eu o consider cea mai frumoasă! Tu știi ce vin avem noi? Ce locuri frumoase! Și taximetristul a spus un lucru care m-a marcat: Știi, tu ești primul moldovean care vorbește de bine despre Moldova”, a povestit Pavel Filip.

Morala, a spus democratul:

Nimeni nu e obligat să vorbească de bine de Guvern sau de Parlament, însă noi toți suntem obligați să vorbim frumos despre țara noastră. Din păcate, nu toți înțeleg asta. 

sursa: telegraph.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.