Chişinău
-4C
Cer acoperit
Umiditate: 74%
Vânt: 20km/h North
Presiunea: 1037

Precizări în legătură cu deschiderea liniei de autobuz nr. 16

sursa foto: chisinau.md

Primăria Chișinău vine cu precizări în legătură cu deschiderea liniei de autobuz nr. 16. Ruta „Universitatea Agrară - Parcul „La Izvor" lansată vineri, 18 februarie a.c., circulă pe itinerarul fostei rute de troleibuz nr. 33.

Pe traseu activează 3 unități și sunt efectuate 18 curse/zi cu un interval de 30 de minute în orele de vârf. Programul liniei este organizat între orele 06:30 și 21:00. În același timp, cele două troleibuze care activau pe ruta nr. 33, efectuau doar 12 curse zilnic, cu un interval de 50 de minute în orele de vârf.

În acest context, Primăria Chișinău menționează că cele două troleibuze cu propulsie autonomă care circulau pe linia nr. 33 au revenit în parcul Regiei Transport Electric. Totodată, pentru a asigura redeschiderea din 8 februarie a.c., a rutei de troleibuz nr. 36, spre orașul Ialoveni, conform deciziei Consiliului Municipal Chișinău din 5 februarie 2019, pe linie au fost introduse 3 troleibuze cu propulsie autonomă din dotarea RTEC.

Aceste schimbări nu au afectat graficul de circulație al celorlalte rute de troleibuz pe care le operează Regia Transport Electric, precum și nici numărul de curse zilnice efectuate de întreprindere. Primăria Chișinău dezminte toate speculațiile apărute în presă în ultimele zile cu privire la acest subiect.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.