Chişinău
-4C
Cer acoperit
Umiditate: 74%
Vânt: 20km/h North
Presiunea: 1037

L-ai văzut? Sună URGENT la 112! A violat o femeie | VIDEO

Poliția din Strășeni solicită sprijin pentru identificarea unui bărbat, suspectat de comiterea unei infracțiuni de viol, săvârșită la 6 februarie. Victima, o femeie de 29 de ani. Aceasta ar fi fost agresată în timp ce se deplasa spre serviciu în orașul Strășeni. 

Potrivit declarațiilor victimei, suspectul ar fi urmărit-o, apoi cu forța a dus-o într-o clădire părăsită, unde amenințând-o cu răfuială fizică, a întreţinut un raport sexual contra voinţei acesteia. 

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru viol. Dacă se va găsi vinovat, acesta riscă închisoare de la 3 la 5 ani. 

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

UPDATE // Bărbatul a fost REȚINUT! Suspectul are 26 de ani, originar din satul Țîrșiței, raionul Telenești, anterior judecat pentru pungășie, furt și viol.

La poliție a sunat o persoană și a spus că a văzut imaginile la televizor și că semnalmentele figurantului corespund cu o persoană care ar fi văzut-o în orașul Strășeni.

Imediat polițiștii au întreprins măsuri speciale de investigații și de urmărire penală în vederea stabilirii datelor de identitate a figurantului și locul aflării acestuia.

Astfel, suspectul a fost găsit în orașul Strășeni, la domiciliul unde locuiește temporar împreună cu concubina.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă la 5 ani de închisoare.

Poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și implicării bărbatului la săvîrşirea infracţiunii.

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.