C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Boris Gîlca: Toate instituțiile medicale din țară activează în regim de alertă sporită

sursa foto: Facebook (Boris Gilca)

Toate institutiile medicale din țară activează în regim de alertă sporită, nu avem înregistrate accidente tehnologice, deconectări de la energia electrică sau termică. Toate spitalele sunt asigurate cu personal medical, medicamente și produse sangvine, anunță secretarul general de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Boris Gîlca.

Potrivit lui Boris Gîlca, în ultimele 24 ore ambulanțele au transportat pacienții la timp pentru asistența medicală de urgență și că nu s-au înregistrat dificultăți majore de deplasare din cauza ninsorilor abundente. Doar în satul Budești, raionul Criuleni, a fost solicitată intervenția salvatorilor și pacientul a fost transportat în siguranță.

„Cataclizmul meteo a demonstrat că nu suntem indiferenți: în sectorul Botanica o ambulanță a rămas blocată din cauza ninsorii. Trecatorii și șoferii din preajmă sau mobilizat imediat și ambulanța a fost deblocată. Ne mândrim în Moldova cu asemenea oameni și vă mulțumim!”, a scris Gîlca pe Facebook.

 

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.