C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Frații Advahov, despre Pavel Filip: Noi credem că va face față provocărilor, la fel de bine, și în funcția de deputat de Strășeni

sursa foto: fb.com
Iluștrii artiști Vitalie și Vasile Advahov, conducătorii uneia dintre cele mai valoroase orchestre de muzică populară din Moldova, sprijină decizia premierului Pavel Filip de a candida pentru un mandat de deputat, la alegerile din 24 februarie. 
”Noi și mulți instrumentiști din echipa noastră am simțit personal susținerea dlui Pavel Filip, a dnei Monica Babuc și a dlui Alexandru Jizdan - Ministru al Afacerilor Interne, care au demonstrat că nu sunt indiferenți, dar vor să consolideze țara și să facă un trai mai bun pentru cetățenii săi. S-au implicat și au schimbat lucrurile în bine atunci când mulți nu doreau să o facă”, au postat frații Advahov pe Facebook. 
Muzicienii și-au exprimat certitudinea că Pavel Filip va face față provocărilor și în funcția de deputat de Strășeni.
”Vine o perioadă în care mulți concurenți vor încerca să dea uitării lucrurile bune, dar noi credem că dl Pavel Filip va face față provocărilor, la fel de bine, și în funcția de deputat de Strășeni. Noi suntem oameni de artă, nu facem politică, dar știm că faptele bune trebuie susținute și promovate, și suntem convinși că și în continuare va demonstra că se pot schimba lucrurile în bine în țărișoară noastră mică și frumoasă”, se mai conține în postare.
Anterior, alte personalități notorii și-au exprimat în sprijinul pentru candidatura premieurlui Pavel Filip. Printre ei se numără maeștrii Eugen Doga și Nicolae Botgros, dar și interpreta Maria Stoianov.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.