Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

Publicat în Monitorul Oficial: pensionarii vor primi ajutor de sărbători

sursa foto: today.md

Proiectul privind care prevede alocarea a câte 600 de lei, în ajun de sărbători, pentru 553 mii de pensionari din ţară a intrat în vigoare, după ce a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial. De bani vor beneficia vârstnicii cu o pensie mai mică de 2 mii de lei. Suportul unic va fi acordat pensionarilor în această lună, iar din bugetul de stat vor fi alocate circa 335 milioane de lei, notează timpul.md.

Anunţul despre compensaţia unică de sărbători a fost făcut de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Potrvit lui, PDM își propune să vină în fiecare an cu astfel de ajutoare de sărbători.

"Toate aceste ajutoare, compensații, majorări de salarii și de pensii au devenit posibile pentru că guvernarea noastră, guvernarea Partidului Democrat, a reușit să acumuleze încasări importante la buget datorită ordinii și reformelor pe care le facem, asigurând creșterea stabilă a economiei țării, chiar dacă în toată regiunea există un fundal de instabilitate politică și economică", a declarat președintele Partidului Democrat din Moldova.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.