Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

Un taximetrist din Cimișlia, lovit cu sticle de băuturi: doi tineri au vrut să-i fure mașina

sursa foto: innotaxigroup.net

Doi tineri au ajuns pe mâna poliției, după ce au încercat să fure automobilul de serviciu al unui taximetrist. Incidentul a avut loc aseară, pe teritoriul gării auto din Cimișlia.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, doi tineri în stare de ebrietate au lovit un șofer de taxi cu sticle de băuturi spirtoase, pentru a-i fura mașina. Șoferul a reușit să fugă din mâinile bărbaților și a sunat la poliție, moment în care făptașii au  fugit în direcții necunoscute.

La scurt timp, ofițerii INP au observat pe o stradă un tânăr, așezat pe marginea carosabilului. În momentul când a văzut echipajul de patrulare, acesta a început să aibă un comportament agitat. Astfel, a fost imobilizat și condus la inspectoratul de poliție.
Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, locuitor al satului Cicur Mingir, care a recunoscut că împreună cu un consătean de 26 ani, cu ceva timp în urmă ar fi lovit un taximetrist cu scopul de a-i sustrage mașina. Acesta a mai adăugat că, după ce au fugit de la locul infracțiunii, consăteanul a aplecat la sora sa, iar el în timp ce se deplasa pentru a stopa un auomobil de ocazie, pe drum a lovit o femeie în etate, jefuindu-i geanta unde avea un telefon mobil, acte și circa 130 lei.

În prezent cazul este documentat pentru stabililea tuturor circumstanțelor și pedepsirea suspecților conform legii.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.