Chişinău
-4C
Cer acoperit
Umiditate: 74%
Vânt: 20km/h North
Presiunea: 1037

Candu l-a prezentat angajaților BNM pe noul Guvernator Octavian Armașu

sursa foto: parlament.md

Președintele Parlamentului Andrian Candu l-a prezentat angajaților Băncii Naționale a Moldovei pe noul Guvernator Octavian Armașu.

Speakerul i-a dorit realizări frumoase în activitatea pe care o va desfășura și să continue lucrurile bune începute de predecesorul său Sergiu Cioclea.

Totodată, Andrian Candu a adresat mulțumiri și aprecieri guvernatorului Sergiu Cioclea pentru tot ce a reușit, menționând că a scris o pagină importantă în istoria BNM și a economiei naționale.

La rândul său, Octavian Armașu a subliniat importanța cooperării autorităților cu BNM, care aduce numai beneficii țării, exprimându-și determinarea de a depăși orice dificultăți care vor apărea pe parcursul activității.

Octavian Armașu este al patrulea Guvernator al BNM. Parlamentul l-a numit, în ședința de ieri, pe ministrul Finanțelor, Octavian Armașu în funcția de guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, la propunerea Președintelui Parlamentului Andrian Candu. Guvernatorul BNM este numit pe o perioadă de șapte ani, începând de astăzi.

 

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.