Chişinău
-1C
Ploaie
Umiditate: 93%
Vânt: 17km/h ESE
Presiunea: 1006

Un transnistrean și-a făcut grupare criminală și vindea droguri în cantități mari | VIDEO

Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, au fost reținute de către ofițerii Direcției Combaterea Crimei Organizate a INI în comun cu PCCOCS, fiind suspectate de trafic de droguri în proporții deosebit de mari. 

Potrivit oamenilor legii, o persoană, originară din regiunea transnistreană, a creat un grup criminal care comercializa droguri în proporții deosebit de mari pe teritoriul Republicii Moldova.

În urma efectuării măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală, forțele de ordine au efectuat trei achiziții de control, procurând marijuană, heroină și amfetamină.

Ulterior, în urma efectuării perchezițiilor, la domiciliile suspecților au fost depistate și ridicate cantități impunătoare de droguri (heroină), telefoane mobile folosite în activitatea infracțională și alte obiecte care prezintă interes pentru cauza penală.

De asemenea, s-a stabilit că, persoanele sunt implicate în comiterea diferitor ilegalități și transmit periodic (după posibilitate) mijloace bănești pentru  așa-numitul ,,Obșeak’’, gestionat de către interlopi din regiunea transnistreană. 

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 7 la 15 ani de pușcărie.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.