C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Minor reținut: ataca femei și le deposeda de genți | VIDEO

Angajații grupei specializate în combaterea jafurilor a IP Buiucani din cadrul Direcție de Poliție mun. Chișinău au reținut un minor în vârstă de 16 ani, originar din raionul Hâncești, fiind bănuit în comiterea a două jafuri comise în sectorul Buiucani.

În cadrul măsurilor de investigații și de urmărire penală, polițiștii au stabilit că minorul în mod deschis a deposedat două femei, cu vârstele de 48 ani și 60 de ani, de gențile în care se aflau bunuri materiale: telefoane mobile, mijloace financiare, astfel cauzîndu-le un prejudiciu în sumă de 2 800 lei.

În cadrul audierilor minorul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că a comis jafurile din lipsa de bani. Este de menționat că minorul nu este la prima abatere anterior fiind atras la răspundere penală pentru furt.

În acest context a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru jaf. Conform legislației penale în vigoare persoana riscă pentru comiterea infracțiunii pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.