C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Zeppelin anunță un interviu-bombă: Mihail Gofman face dezvăluiri incendiare

Portalul de investigații Zeppelin anunță un nou interviu-bombă cu Mihail Gofman, fost șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea pălării Banilor, din cadrul Centrului Național Anticorupție. Interviu va fi dat publicității în data de 8 noiembrie, la ora 21.30 și va fi accesibil pe www.zeppelin.md.
Gofman s-a remarcat prin declarații în presa de opoziție despre furturile din sistemul bancar. Acesta se află acum în SUA. 
 
Zeppelin este un proiect transnațional de investigaţii, lansat de o echipă independentă de jurnalişti, jurişti şi profesionişti din alte domenii. Scopul proiectului este de a scoate la suprafaţă adevărul ascuns de ochii lumii, în cele mai sensibile domenii ale vieţii publice. 
„Ne propunem să vă dezvăluim istorii și personaje pentru care viața unui om nu are nicio valoare. Vom scoate la lumină scheme și interese de business ilegal, strâns legate de politic, în care funcționarii corupți sunt acoperiți de serviciile secrete”, se conține în fișa de prezentare a portalului.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.