Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

Reținuți de polițiști pentru furt dintr-o vilă din Sângera | VIDEO

sursa foto: politiacapitalei.md

Un tânăr de 27 de ani, din raionul Fălești și un minor de 17 ani, din Ungheni sunt cercetați penal pentru furt. Aceștia sunt suspectați că ar fi pătruns într-o vilă din or. Sângera de unde au sustras mai multe bunuri.  Prin acțiunile sale au cauzat proprietarului, în vârstă de 45 ani, un prejudiciu în sumă de 7 000 lei.

În cadrul acțiunilor speciale și de urmărire penală, polițiștii au stabilit că, suspecții au pătruns în vilă prin forțarea geamului din termopan, de unde au sustras: boxe, aspirator, aerotermă, și un set de lenjerie de pat. Audiați de polițiști, suspecții și-au recunoscut vina. Indivizii s-au dovedit a fi anterior judecați pentru furturi din automobile.

În acest context a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru furt. Dacă li se va demonstra vinovăția, ei riscă amendă de la 32 500 la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

În continuare polițiștii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lor în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul mun. Chișinău.Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.