Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

VIDEO | O tânără, violată într-un apartament din Capitală: doi indivizi, reținuți pe urme fierbinți

sursa foto: politiacapitalei.md

Doi indivizi cu vârstele de 30 ani, originari din capitală, au fost încătuşaţi de către poliţiştii sectorului Râșcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, cu suportul angajaților BPDS a IGP, fiind bănuiţi că ar fi violat o tânără de 29 ani, domiciliată în Capitală.

Victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie curent. Aceasta a declarat că ar fi fost violată de către doi indivizi. În cadrul acţiunilor procesual penale s-a constatat că aceștia se cunoșteau de mai mult timp. Împreună au mers la unul din ei acasă, unde suspecții ar fi agresat-o fizic, întreţinând mai multe acte sexuale, contrar voinței acesteia.

În apartament polițiștii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific, obiectele fiind sigilate,  ridicate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Ei sunt cercetaţi penal pentru viol și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.