Chişinău
4C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h East
Presiunea: 1025

VIDEO | Percheziții într-un apartament din Capitală: s-au găsit droguri

Ofițerii de investigații a Inspectoratului de Poliţie Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au efectuat percheziție autorizată într-un apartament, ce aparține unui bărbat în vârstă de 46 ani, unde au fost depistate şi ridicate: un pachețel de tip zip-lock în care se afla o substanță suspectă cu aspect de bulgări, un plic cu praf cât şi 7 pliculețe din folie de aluminiu în care se afla praf de culoare bej.

Poliţiştii le-au ridicat, sigilat și transportat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Ulterior conform raportului de expertiză tehnico- criminalistică substanțele depistate în apartament se atribuie la substanțele narcotice. În cazul în care drogurile ar fi fost comercializate suspectul ar fi obținut un profit în sumă de 50 000 lei.

Este de menţionat faptul că suspectul a fost fost anterior judecat pentru comercializarea drogurilor. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede închisoare de la 7 la 15 de ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.