C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

VIDEO | Doi minori - hoți de biciclete: au fost reținuți de poliție

Poliția a identificat şi reţinut doi indivizi, bănuiţi de comiterea unui şir de furturi de biciclete din scările şi curţile caselor de locuit din sectorul Râșcani, dar și din alte zone ale capitalei. Aceştia s-au dovedit a fi originari din Chişinău, cu vârstele de 17 ani şi 19 ani, anterior fiind documentaţi de poliţişti pentru fapte similare.

Bănuiţii sustrăgeau bicicletele atât ziua, cât și pe timp de noapte. Momentul sustragerii bicicletelor a fost surprins de camerele de supraveghere. În cadrul audierilor suspecții și-au recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că după ce sustrăgeau bicicletele dispăreau într-o direcţie necunoscută.

Preliminar s-a stabilit că, aceştia ar fi sustras cel puţin nouă biciclete, pe care ulterior le-ar fi vândut unor necunoscuţi la preţuri simbolice. Prețul real a bicicletelor fiind de la 3 500 lei la 18 000 lei. Astfel polițiștii au iniţiat un șir de acţiuni speciale de investigaţii, pentru a identifica cumpărătorii şi a ridica bicicletele furate, pentru a fi reîntoarse proprietarilor.

Până în prezent au fost depistate două biciclete. Suspecții sunt cercetați în stare de libertate pentru furt, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.