C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

IMAGINI cu momentul în care mașina președintelui Dodon este lovită de un camion | VIDEO

PUBLIKA.MD  a obținut în exclusivitate imaginile de la accidentul președintelui Igor Dodon, în urma căruia șeful statului și doi membri ai familiei sale au ajuns la spital.

Amintim că, două maşini din cortegiul prezidenţial s-au ciocnit violent cu un camion, care aparţine unei întreprinderi avicole.

"Președintele a fost condus la spital. Nu are leziuni corporale importante. Din câte cunosc președenția va ieși cu un comunicat. La moment confirm că starea președintelui nu este una bună. Nu cunosc care este stare membrilor de familie în momentul de față. În aceste momente grupa operativă se află la fața locului, este prematur ca să venim cu o concluzie, iar poliția după finalizarea cercetărilor va veni cu un comunicat", a comunicat șeful IGP, Alexandru Pînzari, notează Publika.

"Presedintele si membrii familiei au fost transportați la Spitalul de Urgență din Chișinău. Starea președintelui este bună. Dumnealui a fost ivestigat de către medici, starea lui este bună. Cu domnul președinte se mai aflau doi ofițeri SPPS, la toți le-a fost acordat primu ajutor medical. În accident au fost implicate 2 mașini din partea SPPS. Coloana președintelui se deplasa regulamentar, pe contrasens a ieșit un camion și a avut loc ciocnirea cu 2 mașini ale SPPS", a spus în direct Anatol Gorea, șeful SPPS. 

"Starea lui Igor Dodon e satisfăcătoare, nu pune viața în pericol, a plecat acasă după ce a fost examinat. La fel, avea dureri ca rezultat a accidentului, iar la spital s-a adresat doar președintele", a spus directorul Institutul de medicină urgentă, Mihai  Ciocanu.

La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi pomieri. Din această cauză, zeci de maşini stau blocate pe şoseaua care duce spre Călăraşi. 

Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 14.

1

Screenshot_4

41323177_10213863558286247_2353599652521050112_n

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.