C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

VIDEO | O femeie și fiica acesteia, ucise și incendiate. MĂRTURIILE făptașului, care ar mai fi omorât un om

Un tânăr de 22 de ani, locuitor al raionul Soroca, este suspectat de dublu omor. Crima ar fi fost săvărșită la 2 iulie curent, însă făptașul a fost reținut la 7 august.

Poliția din Soroca a fost alertată în seara zilei de 1 august. O persoană a anunțat că, în fâșia forestieră de la marginea traseului Soroca - Florești, între satele Pîrlița și Dumbrăveni, a depistat un cadavru necunoscut cu semne de putrefacție și parțial carbonizat. Veniți la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul, o femeie de 42 de ani, locuitoare a raionului  Soroca.

În cadrul unei cercetări repetate la 4 august, în același loc, la o distanță de 1000 de metri, a fost depistat alt cadavru cu semne de putrefacție, la fel parțial carbonizat.  Acesta a fost identificat ca fiica femeii, de 15 ani, ambele date dispărute la 2 iulie curent.  

În urma investigațiilor și a acțiunilor ample întreprinse de polițiști și procurori, la 7 august,  polițiștii au reținut presupusul suspect.

Audiat de poliție, suspectul și-a recunoscut vina. Acesta a declarat cu lux de amănunte scenariul crimei. În ziua cu pricina, victimele  au oprit o mașină de ocazie pentru a ajunge la Soroca. Suspectul, aflându-se la volanul unei mașini, s-a oferit să le ajute. Pe drum,  între suspect și victime s-a iscat un conflict, la care victimele au sărit din mașină și au fugit. Suspectul a oprit mașina și  s-a luat după ele. A găsit-o pe femeie în pădure, i-a aplicat mai multe lovituri, până a lăsat-o fără cunoștință. Apoi  a găsit-o și pe minoră cu care a procedat la fel. Ulterior, pentru a ascunde probele infracțiunii, suspectul le-a dat foc.  

De asemenea, în cadrul audierilor, suspectul a recunoscut că a mai comis o crimă în luna iunie a anului 2012, ar fi omorât o fată care pe atunci avea 15 ani, după care a aruncat cadavrul  într-un iaz.

Suspectul este reținut pe 72 de ore și riscă detenție pe viață.  

La moment polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație pentru a stabili toate  circumstanțele.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.