Chişinău
7C
Cer acoperit
Umiditate: 66%
Vânt: 7km/h WSW
Presiunea: 1018

Taximetriștii - la control! Fiscul a înregistrat mai mulți șoferi care prestau servicii ilegal

sursa foto: fisc.md

Serviciul Fiscal de Stat de comun cu angajații Inspectoratului Național de Patrulare au desfășurat, astăzi, 9 august 2018, o operațiune ordinară de verificare a transportatorilor de pasageri în regim taxi, care a avut loc în municipiul Chișinău. Inspectorii fiscali au verificat legalitatea activității acestora ceea ce ar însemna înregistrarea activității lor de întreprinzător.

Astfel, din 13 mașini de taxi verificate, la toate 13 inspectorii fiscali au constatat că șoferii acestora nu dețin acte necesare care ar permite desfășurarea acestui gen de activitate. 

Drept rezultat al operațiunii de astăzi, angajații SFS au întocmit 13 procese verbale și au stabilit amenzi în valoare de 45 500 lei. 

Anterior, SFS a desfășurat și acțiuni de conformare benevolă a acestui domeniu de activitate, realizând campania de informare cu genericul ,,Fii onest - transportă legal!”. SFS face apel către contribuabilii care desfășoară acest gen de activitate să se conformeze cerințelor legislației în vigoare și să activeze legal.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.