Chişinău
-1C
Ploaie
Umiditate: 93%
Vânt: 17km/h ESE
Presiunea: 1006

Plante de cânepă depistate de poliţişti în comuna Budeşti

Poliția Capitalei continuă să desfășoare razii în mun. Chișinău, cât și suburbii în contextul operațiunii speciale ”MAC-2018”. Astfel, polițiștii Inspectoratului de poliție Ciocana, au documentat activitatea ilicită a unui bărbat în vârstă de 32 ani, domiciliat în comuna Budeşti care se ocupa cu cultivarea plantelor de cânepă.

Polițiștii au efectuat percheziții autorizate la domiciliul bărbatului, unde au  depistat 74 plante verzi de cânepă. Plantele au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor. Actualmente bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru „Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora”.

Acțiunile desfășurate de Poliția Capitalei au loc în cadrul operațiunii speciale ,,MAC 2018” care are ca scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.