Chişinău
8C
Cer acoperit
Umiditate: 62%
Vânt: 11km/h NW
Presiunea: 1019

Isprava unui minor din Capitală: a răpit 8 automobile pe parcursul anului

sursa foto: politiacapitalei.md

În urma măsurilor speciale de investigații și urmărire penală a fost localizat şi reţinut un minor cu vârsta de 17 ani, domiciliat în mun. Chişinău, de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

Acesta este suspectat ca ar fi  răpit doua automobile, pe parcursul lunii iulie. Primul caz a avut loc în noaptea de 11 iulie, când ar fi răpit un automobil de model ,,Dacia Logan” parcat pe str. Ion Creangă din sectorul Buiucani. Al doilea caz a fost înregistrat pe 21 iulie, când ar fi răpit  un automobil de model ,,Honda’’ parcat  pe str. Suceviţa, care ulterior a fost depistat pe str. O. Ghibu. Conform informaţiilor constatate de poliţişti, minorul ar fi răpit automobilele, prin metoda forţării lacătului.

În acest context a fost inițiată cauză penală pentru răpirea mijloacelor de transport, care se pedepseşte cu amendă sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Întrucât bănuitul nu a atins vârsta majoratului, acesta este cercetat penal în stare de libertate. Este de menţionat că anterior a fost reţinut şi documentat de Poliţia Capitalei pentru alte 6 infracţiuni similare săvârşite pe teritoriul capitalei.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.