Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

O tânără de 22 de ani din Chișinău și-a făcut în casă „florărie” de canabis. Riscă pușcărie | VIDEO

O tânără de 22 ani, domiciliată în mun. Chișinău, este cercetată penal pentru cultivarea și realizarea drogurilor în cantități deosebit de mari.

 

Activitatea acesteia a fost monitorizată timp de o lună de către ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Rîșcani și ofițerii de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție sectorul Rîșcani al mun. Chișinău.

Ca urmare a percheziției efectuate la domiciliul suspectei, polițiștii au depistat un laborator improvizat pentru cultivarea plantelor de canabis,  un aparat artizanal pentru consum de droguri, un cântar electronic la scara mică și mai multe pliculețe de tip zip-lock care erau utilizate la ambalarea dozelor. Drogurile obținute urmau să fie comercializate pe teritoriul mun. Chișinău consumătorilor.

Valoarea drogurilor sechestrate se estimează la aproximativ 50 000 lei. Plantele  au fost ridicate de polițiști în vederea efectuării constatării tehnico-științifice.

Femeia a fost reținută pe un termen de 72 de ore și riscă de la 3 la 7 ani de închisoare. 

Actualmente se întreprind acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în schema de cultivare și comercializare a drogurilor.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.