Chişinău
0C
Ploaie
Umiditate: 93%
Vânt: 13km/h East
Presiunea: 1005

Operațiunea „Autobuz”: 40 de conducători de întreprinderi obligați să înlăture neajunsurile depistate

sursa foto: INP

În urma celor 55 de inspectări la întreprinderile auto antrenate la transportul de călători şi 94 de verificări a transportului înainte de ieșire la rută la compartimentul stării tehnice, au fost depistate 753 de contravenții.

Cele mai multe încălcări au fost depistate la exploatarea vehiculelor cu defecte tehnice, încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane, nerespectarea de către conducătorul auto a regulilor de circulație privind transportul persoanelor, precum și conducerea unui vehicul care nu a fost supus reviziei tehnice.

Potrivit INP: 40 de conducători de întreprinderi au primit prescripții privind înlăturarea neajunsurilor depistate.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește că în perioada 25 iunie – 6 iulie, pe tot teritoriul țării a avut loc operațiunea „Autobuz”. Această operațiune are scopul de a diminua numărul accidentelor rutiere cu implicarea autovehiculelor antrenate în transportul public, contracarării transportului ilicit de călători și depistării încălcărilor cerințelor legislației în vigoare cu privire la exploatarea transportului de pasageri.Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.