Chişinău
4C
Cer senin
Umiditate: 81%
Vânt: 11km/h East
Presiunea: 1025

Poliția a reținut suspecții care au bătut un tânăr într-un local din Cantemir, iar mai apoi acesta a decedat

sursa foto: click.ro

Încă două persoane au fost reținute, fiind suspectate că au agresat fizic un tânăr din Cantemir, care în urma leziunilor cauzate a decedat.

Amintim că un tânăr de 27 de ani a murit după ce a fost bătut de un grup de persoane. Incidentul a avut loc pe 24 iunie, într-un local din orașul Cantemir.

Potrivit Poliției, tânărul a fost internat la Spitalul raional în stare gravă, iar în urma leziunilor cauzate, acesta a decedat.

În urma măsurilor întreprinse, poliția a stabilit că tânărul a fost agresat fizic într-un local din orașul Cantemir, de către un grup de persoane. Aceștia, s-au dovedit a fi trei locuitori ai raionului Cantemir, cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani.

Unul dintre agresori a fost reținut ulterior, fiindu-i eliberat un mandat de arest. Ceilalți doi au fost anunțați în căutare.

Pe faptul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 287 al. 2 (Huliganism) și art. 151 al. 4 (Vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății care au provocat decesul victimei).

Dacă li se va dovedi vinovăția, suspecții riscă închisoare de la 12 la 15 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.