Chişinău
4C
Cer senin
Umiditate: 81%
Vânt: 11km/h East
Presiunea: 1025

Jurnaliştii de la Agora, făcuţi praf de bloggerul Eugen Luchianiuc: Habar nu au cum să pună întrebări la conferinţe de presă

sursa foto: Facebook
Jurnaliştii de la portalul de ştiri Agora, afiliat PPDA şi PAS, au preluat experienţa malefică a jurnaliştilor de la fostul trust comunist NIT, care, înainte de anul 2009 făcea ştiri despre întrebările incomode puse favoriţilor lor politici. De această părere este bloggerul Eugen Luchianiuc, care, într-o intervenţie live, s-a referit la materialul publicat ieri, despre conferinţa de presă susţinută de Maia Sandu, Andrei Năstase şi Viorel Cibotaru. 
Cei trei opozanţi au refuzat să răspundă la întrebarea editorului-șef de la Prime TV, Ana Butnariuc, despre ce acțiuni concrete ar putea întreprinde Guvernul sau Parlamentul pentru a valida alegerile, respectând, totodată, independența justiției.
„Site-ul Agora a publicat o ştire despre faptul că jurnaliştii pun întrebări la conferinţe de presă. Au remarcat că producătorul de la Prime TV a pus întrebări idolilor lor politici, Maia Sandu şi Andrei Năstase. Remarc faptul că, din păcate, de nouă ani, jurnaliştii din Moldova s-au dezvăţat să pună întrebări la conferinţele de presă”, a replicat  Eugen Luchianiuc în intervenţia live. 
Acesta a remarcat şi faptul că nimeni din redacţia portalului sus-numit nu a avut curajul să semneze această ştire.
„Am impresia că aştia de la BEMAgora (pentru că şi-au făcut afacerea pe banii din BEM) chiar nu ştiu cum se pun întrebări. Această ştire nici măcar nu este semnată. Nimeni din aşa numita redacţie nu şi-a pus semnătura sub această fiţuică”, mai spune Luchianiuc.


Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.