Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

PENIBIL! Susținătorii PAS și DA amenință mama unui internaut

sursa foto:
Mama internautului Ion Harghel, realizator al emisiunii online „Într-un pas bun”, este amenințată de trollii PAS și PPDA, partide conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase. 
Amenințările vin după ce Ion Harghel susţinea, în cadrul emisiunii sale, că jurnalista Natalia Morari, afiliată PPDA și PAS, a prezentat eronat istoria unor fotografii de pe pancarta unei femei, care a participat la protestul organizat de Andrei Năstase şi Maia Sandu în data de 1 iulie.
 
Ion Harghel a mai spus că nu este pentru prima dată când Natalia Morari manipulează oamenii. Internautul afirmă că un caz grav s-a produs pe 7 aprilie 2009, când, la îndemnul jurnalistei, protestatarii adunaţi în centrul Capitalei au devastat sediile Parlamentului şi Președinției. 
„Ați trecut linia roșie! Din păcate, astfel de mesaje primește zilnic mama mea de la cei despre care Năstase spune că sunt "oameni cu demnitate". Și nu postez acest exemplu pentru a aștepta ca Alaiba să ne spună cine este acest troll, sau ca "presa liberă" să se solidarizeze cu mine și să condamne astfel de acțiuni, așa cum au făcut-o atunci când Natalia Morari plângea că este amenințată, sau când Andrei Năstase după ce-și expunea mama public, acuza pe unii că iată se i-au de mama lui și-i încalcă dreptul la viața privată”, a scris Ion Harghel pe Facebook. 
 
„Cum rămâne cu dreptul la libera exprimare? Cum rămâne cu democrația și cu impresia pe care vor să o lase opoziția că ei sunt mai buni ca actuala guvernare?! Dacă PAS și PPDA fiind în opoziție își permit să mă amenințe și să-mi intimideze familia, la ce să mă aștept atunci când aceste partide vor ajunge la putere?! Și eu, apropo, în fiecare ediție care apare pe această pagină, foarte bine îmi argumentez opinia și demonstrez cu probe atunci când spun că unii sau alții vă mint pe Dvs., stimați prieteni”, a mai scris internautul citat.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.