C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Jefuit de un cuplu pe o stradă din Capitală: scenariul l-au planificat din timp

sursa foto: politiacapitalei.md

Ofițerii de investigații a Inspectoratului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani și concubina acestuia de 19 ani, anterior judecați,  fiind suspectați de comiterea unui jaf. Incidentul a avut loc în noaptea de 6 mai curent.

Un bărbat de 49 de ani a anunțat Poliția Capitalei că a fost jefuit de o persoană necunoscută, în timp ce se afla pe strada I. Pelivan din sectorul Buiucani. Potrivit lui, atacatorul l-ar fi agresat fizic şi deposedat de telefon mobil şi bani în sumă de 7000 lei, prejudiciul material constituind suma totală de 10 000 lei.

Astfel, poliţiştii sectorului Buiucani, au iniţiat o cauză penală pentru săvârşirea infracţiunii de jaf, în cadrul căreia au fost demarate activităţi de investigație și urmărire penală pentru stabilirea circumstanţelor.

Conform informaţiilor acumulate de polițiști, bănuitul împreună cu concubina sa ar fi planificat din timp scenariul jafului. Aceştia, aflându-se într-un local de agrement, au decis ca tânăra să facă cunoştinţă cu potenţiala victimă, iar când se vor deplasa spre domiciliu să fie atacat şi deposedat de bunuri. Respectiv după ce au chefuit în local,  victima s-a deplasat împreună cu bănuita pe strada I. Pelivan,  unde agresorul s-a apropiat de el, lovindu-l violent în regiunea capului, l-a deposedat de bunuri, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Actualmente, bănuitul este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, concubina lui este cercetată în stare de libertate, conform legislației în vigoare persoanele riscă de la 5 până la 7 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.