Chişinău
5C
Cer acoperit
Umiditate: 81%
Vânt: 9km/h ENE
Presiunea: 1025

Candu i-a transmis un mesaj lui Năstase

sursa foto: Today.md

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, care este și ambasador al securității rutiere, îl îndeamnă pe primarul ales, Andrei Năstase, să țină cont de campanie socială ”Eu port centura de siguranță”. Asta după că Năstase a făcut astăzi un live pe Facebook, din care s-a văzut că stă pe bancheta pasagerului din față a unui automobil, fără să cupleze centura de siguranță.

”Dragă Andrei Nastase, #siguranța_în_primul_rând, apoi like-urile și share-urile. Răspunde campaniei #RoadSafety, #Eu_port_centura_de_siguranță. Vreau să te știu în siguranță, ca să am certitudinea că votul meu nu a fost în zadar și vei reuși să demonstrezi că poți să faci treabă la primărie”, a scris Candu pe Facebook.

În această dimineață, Năstase a urcat în automobil, în timp ce făcea live pe rețele de socializare. În loc să cupleze centura de siguranță, le cerea simpatizanților săi să dea like și share.

Un internaut i-a scris în comentarii să-și pună centura, măsură obligatorie, dar Năstase l-a ignorat.

Potrivit poliției, pentru această abatere va fi sancționat șoferul primarului ales. Conducătorul auto era obligat să se asigure că pasagerul are centura cuplată. Acesta se va alege cu amendă de la 450 la 600 de lei și trei puncte de penalizare.

sursa: politics.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.