C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Primele versiuni în cazul incendiului produs într-un local de la Buiucani

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a lansat primele versiuni în cazul incendiului produs într-un local de pe str. Ion Creangă 6/1 din capitală.

Potrivit informației Laboratorului Experimental Antiincendiar, în urma cercetării statice și dinamice a locului incendiului specialiștii au înaintat teri versiuni.

Prima versiune lansată de pompieri ar fi scurtcircuit în rețeaua electrică, a doua versiune este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea hotei, iar a treia versiune înaintată de specialiști este aducerea sursei de foc din exterior.

Laboratorul experimental antiincendiar urmează să cerceteze toate ipotezele și să stabilească cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului.

Potrivit IGSU, incendiul produs pe data de 12 iunie într-un local de pe str. Ion Creangă 6/1 a afectat 100 de metri pătrați a acoperișului și parțial acoperișul unui bloc de locuit cu două nivele aflat în apropiere. Cauza finală și prejudiciul urmează să fie stabilite, iar toate concluziile IGSU vor fi incluse într-un raport care va fi remis organelor de drept, după finalizarea cercetării.  

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.