C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Miniștrii Sturza și Gaburici, în fruntea unui pluton de soldați, s-au apucat să curețe străzile din Chișinău

Marea curățenie continuă nu doar la primăria capitalei. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, și cel al Apărării, Eugen Sturza, au fost surprinși în această dimineață în fruntea unui grup de soldați făcând ordine pe o stradă din capitală. 

Înarmați cu mături și alte echipamente, aceștia au salubrizat zona din preajma Ministerului Apărării, de pe șoseaua Hâncești, îndreptându-se spre ieșirea din oraș, în direcția Ialoveni. 
„Împreună cu ministrul Apărării al Republicii Moldova și armata națională, ajutăm la curățarea orașului Chișinău. Ministerul Economiei și Infrastructurii contribuie cu transport și tot echipamentul necesar. Drumul spre Ialoveni este o arteră importantă care asigură accesul în oraș. Totodată pe acest traseu este situată Autogara de Sud. Spor la muncă nouă!", a scris ministrul Gaburici pe pagina sa de Facebook. 
Gestul a fost salutat de primarul interimar general, Silvia Radu, care le-a mulțumit oficialilor pentru implicarea lor în înfrumusețarea capitalei, mai ales într-o zonă în care nu s-a făcut curat demult. 
„M-am bucurat când reprezentanții unui partid de opoziție au curățat un parc, mă bucur azi să văd că și armata, în frunte cu miniștrii Eugen Sturza și Chiril Gaburici, participă la înfrumusețarea Chișinăului. Ei acționează într-o zona în care de mulți ani nimeni nu a făcut curat, la ieșirea din Chișinău spre Ialoveni.
 
Eu le mulțumesc tuturor pentru implicare! Împreună facem orașul frumos de sărbători!”, se spune în mesajul transmis de Silvia Radu.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.