Chişinău
7C
Cer acoperit
Umiditate: 53%
Vânt: 15km/h West
Presiunea: 1019

Flori, dulciuri și felicitări din partea Poliției de Frontieră pentru moldovenii care se întorc acasă de sărbători

Cetățenii moldoveni care se întorc acasă de sărbătorile pascale sunt întâmpinați cu flori, dulciuri și felicitări de către polițiștii de frontieră.

Ieri, în punctul de trecere Leușeni, polițiștii de frontieră au emanat bucurie și emoții pozitive cetățenilor, în special copiilor care s-au întors în Republica Moldova de Sfintele sărbători de Paști pentru a fi alături de cei dragi.

Ei au fost întâmpinați cu un zâmbet cald, dulciuri, flori și felicitări inedite, confecționate de copiii de la Școala internat din satul Cărpineni.

„INEDITE pentru că au fost meșterite de mâinuțele unor copilași pur și simplu adorabili ce au depus multă dăruire, gingășie și o dragoste puerilă nemărginită în aceste lucrări. Noi, polițiștii de frontieră împreună cu acești micuți minunați am reușit să uimim prin originalitate și bun gust, să ne depășim în a fi mai buni, mai frumoși, mai speciali.

În acest sens, transmitem sincere mulțumiri și o enormă recunoștință pentru marele sprijin oferit cu atâta dibăcie, copiilor și efectivului Școlii de tip internat pentru copiii orfani și rămași fără îngrijirea părinților din satul Cărpineni, raionul Hîncești.

Bine ați revenit acasă! Surprizele de frontieră continuă ...”, transmite Poliția de Frontieră.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.