Chişinău
5C
Cer senin
Umiditate: 61%
Vânt: 9km/h SSW
Presiunea: 1012

PERCHEZIȚII la Primăria Capitalei | Silvia Radu: Vinovații trebuie să plătească

sursa foto: libertv.md

Procurorii Anticorupție și ofițerii CNA efectuează percheziții la Primăria Capitalei. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către ofițerul de presă al Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi.

„CNA şi procurorii anticorupţie efectuează percheziţii pe mai multe adrese din Chişinău, inclusiv în incinta Primăriei capitalei şi la Oficiul cadastral teritorial Chişinău. Acţiunile au loc într-un dosar privind ilegalităţile comise de către un grup de persoane în domeniul construcţiilor”, ne-a declarat Starinschi.
Perchezițiile au fost confirmate și de către primarul general interimar, Silvia Radu.
”Avem ”oaspeți” în incinta Primăriei Chișinău. Organele abilitate desfășoară percheziții și cercetări în cadrul unui dosar. Le urez succes și le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rând în Primărie. Vinovații trebuie să plătească”, a scris edilul pe Facebook.
Anterior, Silvia Radu a declarat că a sesizat structurile de drept pe marginea mai multor probleme pe care i le-au raportat locuitorii capitalei. Este vorba despre costuri exagerate pentru reparațiile acoperișului de la liceul "Mihai Eminescu", ilegalități comise în sistemul de alimentație a copiilor și nereguli constate în urma expertizelor față de modul de gestionarea a banilor publici.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.