C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Noi angajări la Serviciul Vamal în bază de concurs

sursa foto: today.md

30 de candidați pentru 5 unități de funcții expuse la concursul de angajare în cadrul Biroului Vamal Sud. Aceștia au fost admiși la proba scrisă a concursului, desfășurată ieri in incinta Aparatului Central al Serviciului Vamal. Proba evaluării scrise a fost desfășurată în prezența Directorului General al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, care este și președinte al Comisiei de Concurs.

În intervenția sa, șeful Vămii le-a vorbit candidaților despre responsabilitatea care îi revine unui funcționar vamal în exercitarea atribuțiilor de asigurare a securității economice a statului. Din acest motiv, instituția impune cerințe riguroase celor care profesează sau intenționează să devină angajați vamali.

”Profesionalismul și integritatea au fost poziționate la rang de politică instituțională, prin urmare, cei care încalcă aceste principii, nu se mai regăsesc în sistem.”, a atenționat Vitalie Vrabie.

Directorul General al Vămii le-a urat mult succes celor care aspiră să acceadă în sistemul vamal și i-a îndemnat să adopte o atitudine conștiincioasă față de îndatoririle de serviciu.

Un alt concurs de angajare este organizat pentru ocuparea funcțiilor vacante în cadrul Biroului Vamal Nord. Pentru cele 14 poziții vacante, au fost depuse 60 de dosare. Toate anunțurile de organizare a concursurilor de angajare sunt plasate pe pagina web a Serviciului Vamal, la rubrica ”Posturi vacante”.

Concursul de angajare în cadrul Serviciului Vamal constă din 3 probe: depunerea dosarelor, proba scrisă și cea a interviului.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.