Chişinău
7C
Cer senin
Umiditate: 57%
Vânt: 6km/h SE
Presiunea: 1011

Doi bărbați din Dondușeni au furat un Volkswagen Passat din Costești, dar au fost reținuți pe urme fierbinți

sursa foto: border.gov.md

Doi tineri moldoveni, care au sustras un automobil din gospodăria unui locuitor al or. Costești, au fost reținuți pe urme fierbinți de angajații Poliției de Frontieră. Incidentul a avut loc noapte trecută, în jurul orei 01:00, în orașul Custești, Rîșcani.

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Costești a acționat în baza unei informații precum că persoane necunoscute au sustras un automobil, de model Volkswagen Passat, din localitate. Astfel, în timpul desfășurării activitățiilor de verificare și control în zona de responsabilitate, s-a observat mijlocul de transport, care înainta cu farurile stinse, la ieșirea din or.Costești. Operativ, s-au întreprins măsurile necesare de stopare al acestuia și anunțată grupa de intervenție a Inspectoratului de Poliție Rîșcani. În cadrul reținerii, persoanele prezentau un comportament neadecvat, ceea ce dădeau de bănuit că erau sub influența substanțelor interzise.

Din primele cercetări s-a aflat că suspecții de furt sunt doi cetățeni moldoveni, de 20 și respectiv 32 de ani, ambii cu viza de domiciliu în sat. Tîrnova, r-nul Dondușeni. Mai mult, aceștea nu sunt la prima abatere de la lege, anterior ispășind pedeapsa pentru activități similare. La fel, unul din ei se afla și în căutare națională pentru eschivarea de la plățile de stat. Cazul este cercetat în continuare de către IP Rîșcani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.