Chişinău
7C
Cer senin
Umiditate: 57%
Vânt: 6km/h SE
Presiunea: 1011

Cine este noul director al Agenției Naționale de Sănătate Publică

sursa foto: cugetliber.ro

Elena Palanciuc este directorul Agenției Naționale de Sănătate Publică. Asta, după ce astăzi, 01 februarie, în incinta Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, a avut loc susţinerea probei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Agenției Naționale de Sănătate Publică.

În conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la ocuparea funcției publice prin concurs, conform Hotărârii Guvernului 201 din 11 martie 2009 și în temeiul Procesului-verbal al ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al Agenției Naționale de Sănătate Publică, din 01 februarie 2018, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a desemnat-o învingătoare pe Elena Palanciuc, care a acumulat 9, 04 puncte.

Concursul s-a desfășurat în două probe: proba scrisă și proba verbală, iar în perioada de înscriere la concurs doi candidați și-au depus dosarele.

Menționăm că, Elena Palanciuc a ocupat funcția de director al IMSP Spitalul raional Orhei,  este Doctor în medicină, are studii de masterat în Sănătate Publică și absolventă a Academiei de Administrație Publică.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.