Chişinău
-1C
Cer în general noros
Umiditate: 86%
Vânt: 7km/h North
Presiunea: 1014

Noi detalii despre minora dispărută în noaptea de Revelion la Botanica // A fost văzută la Atrium și la Gara Feroviară

sursa foto: Facebook.COM // IP Botanica

Minora de 16 ani care a dispărut la Botanica, a fost văzută de mai multe ori în zona Gării Feroviare și a Centrului Comercial Comercial „Atrium”, însă de fiecare dată fuge de la fața locului până la venirea poliției. Aceasta face parte dintr-o familie cu statut social vulnerabil, iar în noaptea de Revelion a ieșit din locuința unor rude și nu s-a mai întors.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că aceasta în noaptea dintre ani se afla în ospeție la niște rude, pe strada Nicolae Titulescu, și le-a comunicat că pleacă în oraș să se întâlnească cu cineva, dar de atunci nu a mai dat de știre rudelor.

„Minora face parte dintr-o familie social vulnerabilă, locuiește împreună cu tatăl și bunica sa. Părinții sunt divorțați de mai mult timp, iar mama nu se ocupă și nici nu se interesează de educația și viața fetiței. Au fost mai multe persoane care au anunțat poliția despre faptul că minora a fost observată de mai multe ori în proximitatea Centrului Comercial „Atrium”, dar și a Gării Feroviare, însă aceasta pleca de la fața locului până la venirea oamenilor legii. În prezent se intreprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării minorei”, a precizat Stati.

Reamintim că fetița este căutată de către rude și angajații IP Botanica, după ce la data de 31.12.2017 spre 01.01.2018, a plecat dintr-un apartament de pe strada Nicolae Titulescu într-o direcție necunoscută.

Vârsta 16 ani, înălțime 1,55 - 1,60 cm, ochi albaștri, corpolență slabă, părul lung de culoare cafeniu deschis, vorbitoare de limba rusă, tenul feței deschis.

La momentul plecării era îmbrăcată în: blugi de culoare neagră, hanorac de culoare neagră, scurtă de culoare roșie, purta la gât un fular de culoare gri în dungi și era  încălțată în cizme de culoare cafenie.

Cei care o recunosc sau știu ceva despre locul aflării persoanei menționate, sunt rugați să anunțe Serviciul de Gardă a IP Botanica la nr. 022-55-00-90.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.