Chişinău
-1C
Cer în general noros
Umiditate: 86%
Vânt: 7km/h North
Presiunea: 1014

VIDEO // FOTO // Accident de lux pe Viaduct // O șoferiță de 22 de ani s-a răsturnat cu un BMW X6

O șoferiță în vârstă de 22 de ani, la volanul unei luxoase mașini de teren de model BMW X6, și-a avariat bijuteria pe patru roți, după ce s-a răsturnat. Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă pe viaduct, iar imaginea cu BMW-ul răsturnat pe traseu a fost surprinsă de un alt șofer implicat în trafic, care a făcut-o publică pe Facebook.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că accidentul a fost înregistrat la ora 10:15 pe viaduct, la intersecția cu strada Arborilor din sectorul Botanica al Capitalei, iar la volanul SUV-ului se afla o tânără în vârstă de 22 de ani.

„Șoferița se deplasa spre Botanica, când din neatenție a pierdut controlul volanului, iar automobilul a lovit cu roata bordura și s-a răsturnat. Accidentul a fost unul neînsemnat și nu au fost înregistrate persoane traumatizate”, susține Stati.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferița riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.