Chişinău
-2C
Cer acoperit
Umiditate: 86%
Vânt: 11km/h NE
Presiunea: 1028

Biciclist, lovit mortal la Ceadîr-Lunga, iar pe o femeie moartea a găsit-o adormită pe șosea la Criuleni

sursa foto: today.md

Doi bărbați au decedat în seara zilei de ieri, 9 ianuarie, după ce au fost victimele a două accidente stupide. Unul dintre ei se deplasa pe bicicletă fără vestă reflectorizantă și nu a fost observat de șoferul automobilului care l-a accidentat, iar cel de al doilea a adormit pe șosea și a fost strivit de un automobil. În cel de al doilea caz, șoferul a fugit de la fața locului.

Prima tragedie a avut loc, la ora 17:50, pe traseul R-29 , în apropiere de orașul Ciadîr-Lunga, după ce șoferul unui automobilul de model Fiat, a accidentat un biciclist în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe traseul național în aceeași direcție, fără vestă reflectorizantă pe timp de noapte. Șoferul nu l-ar fi observat pe biciclist, iar în urma impactului, din cauza traumatismelor grave, ultimul s-a stins pe loc.
 
Cel de al doilea caz tragic a avut loc în jurul orei 20:00, în localitatea Zolonceni din raionul Criuleni. Este vorba despre un femeie în vârstă de 56 de ani care a decedat, după ce ar fi fost în stare de ebrietate și adormit pe șosea. Aceasta a fost strivită sub roțile unui automobil necunoscut. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar acum este căutat de poliție.
 
Oamenii legii cercetează ambele cazuri pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au produs tragediile.
 
 

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.