Chişinău
12C
Cer în general noros
Umiditate: 82%
Vânt: 13km/h North
Presiunea: 1019

Bărbat din Strășeni, reținut pentru furturi din automobile în Capitală

sursa foto:

Poliţiştii sectoarelor Râşcani şi Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, l-au identificat şi reţinut un individ originar din raionul Străşeni. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 60 ani, fiind bănuit de săvârşirea unui şir de furturi din automobile pe teritoriul Capitalei, anterior reţinut şi documentat pentru comiterea infracţiunilor patrimoniale.

Poliţiştii au stabilit că pe parcursul lunii noiembrie curent, bănuitul ar fi pătruns în cel puţin cinci automobile de unde ar fi încercat să sustragă bunuri materiale. Doar la pătrunderea în două unităţi de transport acţiunile lui au fost surprinse de camerele de supraveghere. Individul deteriora parbrizul lateral şi fura bani sau lucruri de preţ, iar dacă unitatea de transport era dotată cu sistem de alarmă, el imediat fugea într-o direcţie necunoscută.

Conform informaţiilor preliminare bănuitul ar mai fi fost implicat într-un şir de jafuri stradale. În acest sens sunt acumulate toate informaţiile necesare. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu  amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de până la 4 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.