Chişinău
0C
Cer acoperit
Umiditate: 93%
Vânt: 4km/h NE
Presiunea: 1026

VIDEO // Avarie majoră la CET 2 // Termoelectrica anunță că mai multe blocuri vor rămâne fără căldură

sursa foto: Facebook. COM // Михаил Олейник

O avarie majoră la rețeaua de alimentare cu căldură, le-a dat bătăi de cap celor de la Termoelectrica S.A, după ce o conductă importantă de la CET 2, care face legătura între mai multe sectoarele din Capitală, s-a spart. Potrivit reprezentanților de la Termoelectrica, avaria s-ar fi produs din cauza faptului că țeava este destul de veche, iar mai multe blocuri locative riscă să fie sistate de la sistemul de încălzire.

Solicitată telefonic, Elena Junghina, purtătorul de cuvânt al S.A. Termoelectrica, a declarat pentru Today.MD că la fața locului au intervenit specialiștii din cadrul instituției și urmează să secționeze țeava deteriorată.

„Da, aproximativ cu 30 de minute în urmă s-a produs o avarie la una dintre țevele care face legătura cu mai multe sectoare din Capitală. Specialiștii noștri s-au deplasat la fața locului pentru a secționa țeava. Avaria a avut loc din cauza vechimei țevei, iar la moment nu vă putem spune câte blocuri vor rămâne fără căldură, însă specialiștii noștri dau asigurări că până seara vor fi interprinse toate măsurile de rigoare pentru a nu fi create incomodități clienților noștri”, a precizat Junghina.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini de la locul cu pricina, iar din imagini se vede că strada Vadul lui Vodă, în proximitatea CET 2, a fost inundată cu apa verzuie și clocotită care urma să ajungă în calorifere.

Zona a fost acoperită cu aburi, motiv pentru care șoferii se deplasează cu dificultate.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.