Chişinău
12C
Cer în general noros
Umiditate: 82%
Vânt: 13km/h North
Presiunea: 1019

Mocanu: Plahotniuc ar trebui sa dea bani mari pentru așa PR cum i-au făcut Usatîi și cei de la Moscova cu "arestarea"

sursa foto: captura antimafie.md

Farsa privind dosarul intentat în Rusia președintelui PDM, Vlad Plahotniuc, acuzat de crime motivate de ură politică, ideologică, rasială, etnică sau religioasă este, de fapt, un cadou de imagine pentru liderul democraților, declară președintele Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu. Într-o intervenție online, Mocanu spune că falsurile emise de presa rusă și tirajate de Jurnal TV sunt un PR gratuit pentru Plahotniuc.

„Eu cred că prostia ăstora este o resursă mai mare a lui Plahotniuc, decât toți banii pe care-i are el. Dacă nu îi făcea criminalitatea rusă, Karamalak și Usatîi, sprijiniți de mijloacele de presă a prostului satului (n. red. – așa Mocanu îl numește pe Andrei Năstase), din Chișinău, dacă nu-i făceau ei dosar penal la Moscova lui Plahotniuc, Plahotniuc trebuia să dea bani mari pentru un asemenea PR, pentru o asemenea poziție. Putea numai să viseze la o asemenea poziție favorabilă. Să pleci tu la Strasbourg, în Washington, având în spate un dosar intentat și persecuție politică la Moscova”, a declarat Sergiu Mocanu în emisiunea sa, citat de moldova24.info.

Amintim că informațiile privind ordinul de arestare a lui Vlad Plahotniuc, emis de către o judecătorie din Moscova au fost pe larg promovate de către Jurnal TV, dar și alte instituții de presă loiale șefului Partidului Nostru, Renato Usatîi. Acesta se ascunde la Moscova de justiția din Moldova, fiind căutat pentru organizarea atacului asupra bancherului Gherman Gorbunțov.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.