Chişinău
16C
Ploaie
Umiditate: 68%
Vânt: 9km/h North
Presiunea: 1017

Operațiune Antidrog // 180 de percheziții au loc pe teritoriul RM, iar 4 dealeri de droguri au fost încătușați

sursa foto: penitenciar.gov.md

Mai mulți comercianți de droguri s-au trezit dis-de-dimineață cu oamenii legii la ușă, asta după ce au fost efectuate peste 180 de percheziții autorizate pe întreg teritoriul Republicii Moldova, dar și în Capitală. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către Ion Țurcan, șeful Direcției Antidrog din cadru lNI.

Solicitat telefonic, Ion Țurcan, a declarat pentru Today.MD că în prezent se desfășoară peste 180 de percheziții în toată țara, iar până la această oră au fost reținute 4 persoane.

„În cadrul perchezițiilor autorizate, efectuate în comun cu procurorii și instituțiile specializate din teritoriu, au fost depistate peste 30 de grame de cocaină, 20 de grame de heroină, 50 de pastile ecstasy, dar și dispozitive destinate consumului de droguri și marijuana hidroponică în cantitate de peste 5 kg, plante uscate de cânepă pregătite pentru prelucrare”, susține Țurcan.

Potrivit unui comunicat al IGP, oamenii legii au depistat și preluat în cadrul perchezițiilor și 4 arme de foc care erau deținute ilegal.  

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.