Chişinău
20C
Cer parţial noros
Umiditate: 46%
Vânt: 18km/h North
Presiunea: 1018

VIDEO // Polițiștii de la Ciocana - în căutarea unui șofer băut // Acesta i-a mințit pe agenții de patrulare

Individul ce apare în imagini este căutat de poliţiştii sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru faptul conducerii unităţii de transport în stare de ebrietate avansată. Conform informaţiilor acumulate până în prezent, în dimineaţa zilei de 5 septembrie curent, un echipaj mobil al INP a stopat un automobil de model “Vaz” pe strada Voluntarilor, la volanul căruia se afla un tânăr. Acesta a fost supus alcotesterului ”Drager”, stabilindu-se o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0,66 mg/l.

La solicitarea agenţilor de patrulare, individul n-a prezentat niciun act de identitate sau permisul de conducere, prezentându-se ca, originar din satul Mihailovca al raionului Cimişlia.

Automobilul a fost reţinut la parcarea specială, iar toate materialele au fost transmise conform competenţei poliţiştilor sectorului Ciocana. Astfel, în cadrul acţiunilor de urmărire penală forţele de ordine au constatat că, bănuitul a oferit date de identitate eronate agenţilor de patrulare. Ulterior, poliţiştii au identificat proprietarul automobilului de model “Vaz”, care s-a dovedit a fi locuitor al comunei Bubuieci. Acesta ar fi declarat în cadrul audierilor că nu cunoaşte cu certitudine identitatea individului, întrucât s-ar fi cunoscut pentru prima dată la o cafenea, unde ar fi servit băuturi alcoolice. Iar faptul că acesta se afla la volanul automobilului, proprietarul ar fi explicat că, individul ar fi solicitat să meargă la un prieten din apropiere.

Astfel, s-a dispus iniţierea unei cauze penale pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de 15 000 lei  17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Cetăţenii care l-au recunoscut, sunt rugaţi să comunice datele la numerele de contact: 0 790 69 408 / 0 691 50 993.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.