Chişinău
12C
Cer în general noros
Umiditate: 82%
Vânt: 13km/h North
Presiunea: 1019

Cei doi indivizi care au vărsat rahat pe pragul PLDM, condamnați la trei ani pușcărie

La insistenţa procurorilor, doi indivizi au fost condamnaţi pentru huliganism la 3 ani închisoare, cu executare. Verdictul a fost dictat de Curtea de Apel Chişinău, care a admis contestaţia procurorilor împotriva sentinţei Judecătoriei Chişinău (sediul Buiucani), prin care, la începutul acestui an, învinuiţii s-au ales doar cu pedepse nonprivative de libertate.

Cazul a avut loc pe 11 octombrie 2015, aproximativ ora 04:38, cînd inculpaţii, care se aflau într-o autospecială de colectare a deşeurilor biologice, au virat spre intrarea în sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova, amplasat pe str.Bucureşti 88 din capitală.

În continuare, aceştia au inclus sistemul de evacuare a deşeurilor biologice din cisterna autospecialei, îndreptând intenţionat tubul de evacuarea deşeurilor în direcţia sediului, după care au părăsit locul faptei.

Pe lângă pedeapsa închisorii, autospeciala de colectare a deşeurilor biologice de model ,,ZIL 5301PO" a fost supusă confiscării speciale, prin trecerea forţată şi gratuită în proprietatea statului.

Decizia Curţii de Apel este definitivă şi executorie însă poate fi supusă recursului la Curtea Supremă de Justiţie.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.